HTML

Kolbászol a kerítés

Tényleg itt sincs kolbászból a kerítés? B&M kalandjai Németországban.

Friss topikok

  • nemkolbasz: A rendezvény maga amúgy maga a Rock a szökőkútnál névre hallgatott, 14:30-tól Rock a gyerekeknek c... (2015.07.27. 08:57) Bazinagy bajor buli
  • TrauUSA: Lákendlol! (2014.12.06. 02:48) Új hobbi: költözz félévente 3x
  • Sophie K: Ilyen szempontból sosincs távolság. Viszont jó tudni, ugyehogy? Egy dolog kár, hogy le kell szakad... (2014.08.14. 12:13) Nem vagy egyedül
  • jajjlajos (törölt): @Cifu78: Az, hogy ki mit bénázik ... csak egy dolog. Az online rendszer mindenki számára él, ak... (2014.06.28. 13:58) Ügyintézz
  • nemkolbasz: Mindig van rosszabb :] Bad, worse, Wurst :) (2014.06.12. 16:22) A mai szavunk pedig a ...

2014.06.05. 22:02 nemkolbasz

Minden kezdet... :)

Szóval úgy kezdődött, hogy 5 napon keresztül költözködtünk...Pestről haza vidékre, onnan Németország és ha minden jól megy még mindig nincs vége, de ugyebár nem spoilerezünk, úgyhogy erről majd később.

1 bicikli kis darabokban nagy szerencsével+ amennyi motyó csak befér kihoz a kisbusszal> ebből következik, hogy másik bicikli németországi beszerzés útján kerülhetett csak birtokunkba. És akkor innen kezdődnek a kalandok.

Vasárnap hajnali 5-re kiértünk, majd egy szükségszerű alvás után telefon jófej itteni segítőnknek, hogy nu akkor mehetnénk a bicóért. Jófej segítő annyira jófej volt, hogy azt mondja, neki most sok a melója, de nesztek itt a kocsikulcs, menjetek.
Zárójelben itt meg kell jegyeznem, hogy az ebay nevű egyénnek senki ne higgyen ha távolságokról van szó, mivel a szerinte 20km-re levő kisváros ca, duplaolyan messze volt.
Így hát fél Bajorországot bejárva, angol nyelvű GPS-szel magyarul veszekedve megállapítottuk a következőket:
1. Bajorország baromi szép
2. talán az élmény, talán a látvány fokozása miatt tele van a vidék kanyargós utakkal (ki hitte volna, hogy 20 khm 40 km-es útra is kéne az a Deadalon)
3. minden német volt már a Balatonon

Merthogy azért csak odataláltunk legújabb kedvenc járművem addigi otthonához, ahol naggyon bajor bácsival barátkozási céllal Balaton menti településneveket barkóbáztunk. A kiegészítős játék, hogy bedobott félneveket, mi meg kiegészítettük, 5 eurós kedvezményt ért.

Kiskecó aranyos, a tetőablakon keresztül az ágyon fekve látni az eget, bárányfelhők suhannak el felettünk, reggel a hasunkra süt a nap, este pedig csillagos égbolt alatt hajtjuk álomra kimerült fejünket.
 

A sok segítséget, amit az itteni magyaroktól kaptunk felsorolni is hosszú lenne, mindenki kedves, volt egy jó szava, vagy még ezen is túlment. Reméljük ez később sem változik és tudunk majd valamit visszaadni belőle. :)

Szólj hozzá!

Címkék: költözés bicikli


A bejegyzés trackback címe:

https://nemkolbasz.blog.hu/api/trackback/id/tr476282021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása