HTML

Kolbászol a kerítés

Tényleg itt sincs kolbászból a kerítés? B&M kalandjai Németországban.

Friss topikok

  • nemkolbasz: A rendezvény maga amúgy maga a Rock a szökőkútnál névre hallgatott, 14:30-tól Rock a gyerekeknek c... (2015.07.27. 08:57) Bazinagy bajor buli
  • TrauUSA: Lákendlol! (2014.12.06. 02:48) Új hobbi: költözz félévente 3x
  • Sophie K: Ilyen szempontból sosincs távolság. Viszont jó tudni, ugyehogy? Egy dolog kár, hogy le kell szakad... (2014.08.14. 12:13) Nem vagy egyedül
  • jajjlajos (törölt): @Cifu78: Az, hogy ki mit bénázik ... csak egy dolog. Az online rendszer mindenki számára él, ak... (2014.06.28. 13:58) Ügyintézz
  • nemkolbasz: Mindig van rosszabb :] Bad, worse, Wurst :) (2014.06.12. 16:22) A mai szavunk pedig a ...

2014.06.19. 19:25 nemkolbasz

Foci VB über Alles

Reggel arról beszélnek a rádióban és este még mindig, vagy éppen újra.
A saját meccsük után a német kollégák se tudtak reggel másról beszélni. No persze, ha mi vertük volna meg Portugáliát 4-0ra, akkor azt a napot is valószínűleg állami ünnepnapnak is nyilvánítanák.
Nem zavaró jelenség, csak eléggé szembeötlő.
Ahogy elkezdődött a világbajnokság, minden harmadik-negyedik autó ablakaiból kis német zászlócskák kezdtek virítani és/vagy divat nemzeti színű bugyit (értsd: tokot) húznak az oldalsó tükrökre. De zászlókat látni még motorokon és bicikliken is.
A boltban egy fél sorig sem tudsz eljutni anélkül, hogy valami olyan termékbe ne futnál, ami ne a világbajnoksághoz ajánlanának (sör, horgászszék, tv, pisztácia) vagy arra játszana rá (lásd kép alább), de még az akciós toalett papír is focilabda mintás gól felirattal (ne gondold tovább).
No meg valami VB-s/focis nyereményjáték kötődik mindenhez. A mustáron például olyan kódbeküldős játék van, hogy a kedvenc egyesületed ifi- és junior csapata számára nyerhetsz edzőmezeket. Hümm.

De a lényeg, hogy amíg ilyen jól szerepel Németország a világbajnokságon, addig német kollégák vidámak és jól kezelhetőek, szóval így tovább!

ubi2.jpg

 

(ezért meg majd még revansot veszünk)

Szólj hozzá!

Címkék: foci vb


A bejegyzés trackback címe:

https://nemkolbasz.blog.hu/api/trackback/id/tr786386393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása